Information

Vaccinationsbevis.

Säkra besök på våra arenor

Från den 12 januari 2022 införs nya restriktioner vid offentliga tillställningar och allmänna sammankomster. Vid ett deltagarantal på fler än 50 personer inomhus ska Covidbevis/vaccinationsbevisvid användas i kombination med anvisad sittplats, max 8 personer per sällskap och avstånd på 1 meter mellan sällskapen. Det blir med andra ord ännu säkrare att gå på våra evenemang. Detta innebär att du som är över 18 år och besöker något av våra evenemang med fler än 50 personer kommer att behöva visa upp ditt vaccinationsbevis, i kombination med ID-handling, vid ankomst till arenan.


Co
vidbevis/vaccinationsbevis

Du kan ha ditt vaccinationsbevis utskrivet eller digitalt, det vill säga i din mobiltelefon. Vi tipsar dig om att hämta hem ditt vaccinationsbevis i god tid innan föreställningen. Du hämtar ditt intyg här: www.covidbevis.se
vaccinationsbevis är enbart giltigt tillsammans med en giltig ID-handling.

Observera att ditt vaccinationsbevis har en begränsad giltighetstid. Säkerställ därför att beviset inte har löpt ut. Har det löpt ut kan du lätt beställa ett nytt.

Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig så är du undantagen kravet på vaccinationsbevis. Läkarintyg som intygar detta ska då kunna visas upp i stället.

Tänk på att komma i god tid innan evenemanget startar. Insläppet kommer att ta längre tid än vanligt och scanningen av vaccinationsbevis sker utomhus.

Tonhallen öppnar dörrarna 1 timme och 15 minuter innan föreställningens start.

Sundsvalls Teater och Konsertteatern öppnar dörrarna 1 timme innan föreställningens start.

Frågor och svar

Måste jag ha ett giltigt vaccinationsbevis för att komma in på evenemanget?

Ja och det ska uppvisas tillsammans med giltig legitimation.

Hur laddar jag ner mitt vaccinationsbevis?

Via covidbevis.se

Jag har ingen e-legitimation, hur får jag då tag i mitt vaccinationsbevis?
Gå in via den här länken och beställ ett vaccinationsbevis. https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/du-som-inte-anvander-e-legitimation-eller-saknar-folkbokforingsadress/

Tänk på att väntetiden kan variera.

Vad händer om mitt vaccinationsbevis hunnit löpa ut?

Du laddar ner nytt via covidbevis.se

Vilken åldersgräns gäller för vaccinationsbevis?

Det gäller alla över 18 år.

Räcker det att uppvisa negativt PCR-test?

Nej tyvärr, regeringen har beslutat att vaccinationsbevis krävs.

Vad gäller om jag av hälsoskäl inte kunnat vaccinera mig?

Du får komma in på evenemanget, mot uppvisande av giltigt läkarintyg tillsammans med giltig ID-handling.

Jag är ovaccinerad eller har inget vaccinationsbevis. Kan jag återköpa min biljett?

Vi inväntar besked från respektive arrangör om vilka köpevillkor som gäller för de kunder som inte har vaccinationsbevis. Du kan läsa hur du skall gå till väga vid återbetalning under varje specifikt evenemang. Alla evenemang på våra arenor hittar du på www.entresundsvall.se
I de fall arrangören godtar återköp skall begäran om återbetalning ske i god tid innan evenemanget äger rum. Kan du vid insläppet till evenemanget inte visa vaccinationsbevis så är det ingen grund för återköp. Observera att eventuella utbetalningar kan ta lång tid.

 


Om biljettköp och besök på arenan.

Biljetter
Biljetter till samtliga evenemang hittar du hos Entré Sundsvall.

Kom i god tid
Dörrarna till foajé öppnas en timme innan utsatt tid på biljetten.

Hitta hit
Tonhallen ligger 2 km från Sundsvalls Centrum och längs Selångersån finns en gångväg. Tonhallen ligger bredvid Sporthallsbadet/Himlabadet som ligger höger sida om du går från centrum.

Buss
Linje 3 går från "Sundsvalls Busstation Navet" och den närmaste busshållplatsen är "Sporthallen". Busshållplatsen ligger nedanför våra parkeringar. Busstider och mer information hittar du på www.dintur.se.

Parkering
I anslutning till Tonhallen finns 214 parkeringsplatser. Avgift 5 kr/tim (Max 30 kr/dygn) vardagar 08.00-16.00 Gratis parkering kvällar och helger. Parkering sker enklast med Parkster, kod 6012, 2 platser för laddning av elbilar finns.

Garderob
På Tonhallen har vi alltid obligatorisk garderob. För allas säkerhet och trevnad har vi obligatorisk garderob för ytterkläder och stora väskor. Låsbara skåp finns en trappa ned. Skåpen låses med ett 10 kr mynt. Det går även bra att swisha så får ni en pollett av publikvärdarna.

Hittegods
Har du tappat bort eller glömt något vid ett besök hos oss, fyll i detta formulär så hör vi av oss inom en vecka. Länk till formulär

Tillgänglighet

Rullstolsplatser - Rad 17
Rullstolsplatser kan endast reserveras via Entré Sundsvall på Telefon 060-15 54 00. Biljetterna betalas via en bokningslänk som skickas ut av oss. Köp och uthämtning av reservationer kan även hanteras i vår butik.

Hörslinga
Hörslinga finns på Parkett Rad 8 - 9 samt 11 – 16.

Parkeringsplats för rörelsehindrad finns två stycken direkt utanför entrén.

Hiss
Hiss finns till samtliga plan.

Toaletter
Toaletter finns i anslutning till parketten samt en våning ner. Vi har även rullstolsanpassade toaletter.

Servering
Det finns möjlighet att köpa fika på plats i samband med evenemang.


Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Okej Läs mer