Information


Om biljettköp och besök på arenan.

Biljetter
Biljetter till samtliga evenemang hittar du hos Entré Sundsvall.

Kom i god tid
Dörrarna till foajé öppnas en timme innan utsatt tid på biljetten.

Hitta hit
Tonhallen ligger 2 km från Sundsvalls Centrum och längs Selångersån finns en gångväg. Tonhallen ligger bredvid Sporthallsbadet/Himlabadet som ligger höger sida om du går från centrum.

Buss
Linje 3 går från "Sundsvalls Busstation Navet" och den närmaste busshållplatsen är "Sporthallen". Busshållplatsen ligger nedanför våra parkeringar. Busstider och mer information hittar du på www.dintur.se.

Parkering
I anslutning till Tonhallen finns 214 parkeringsplatser. Avgift 5 kr/tim (Max 30 kr/dygn) vardagar 08.00-16.00 Gratis parkering kvällar och helger. Parkering sker enklast med Parkster, kod 6012, 2 platser för laddning av elbilar finns.

Garderob
På Tonhallen har vi alltid obligatorisk garderob. För allas säkerhet och trevnad har vi obligatorisk garderob för ytterkläder och stora väskor. Låsbara skåp finns en trappa ned. Skåpen låses med ett 10 kr mynt. Det går även bra att swisha så får ni en pollett av publikvärdarna.

Hittegods
Har du tappat bort eller glömt något vid ett besök hos oss, fyll i detta formulär så hör vi av oss inom en vecka. Länk till formulär

Tillgänglighet

Rullstolsplatser - Rad 17
Rullstolsplatser kan endast reserveras via Entré Sundsvall på Telefon 060-15 54 00. Biljetterna betalas via en bokningslänk som skickas ut av oss. Köp och uthämtning av reservationer kan även hanteras i vår butik.

Hörslinga
Hörslinga finns på Parkett Rad 8 - 9 samt 11 – 16.

Parkeringsplats för rörelsehindrad finns två stycken direkt utanför entrén.

Hiss
Hiss finns till samtliga plan.

Toaletter
Toaletter finns i anslutning till parketten samt en våning ner. Vi har även rullstolsanpassade toaletter.

Servering
Det finns möjlighet att köpa fika på plats i samband med evenemang.


Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Okej Läs mer